Lista de prețuri
TARIFE

  • Tarife orientative ale cabinetului nostru DRAGOMIR DANIEL-DETECTIV PARTICULAR pentru serviciile de investigatii si supravegheri 

Se tarifeaza minim 5 ore in BUCURESTI si 10 ore/zi in afara localitatii. Tarifele pornesc de la 20 euro/echipaj  pentru o ora de investigatie. Un echipaj este format din doi detectivi si o masina. In anumite conditii tarifele se pot negocia tinandu-se cont de specificul fiecarui caz in parte . Pentru deplasari in tara se percepe acelas tarif la care se adauga combustibilul si cazarea in zona solicitata de client .

Puteti solicita o oferta de pret pentru orice tip de investigatie telefonand la 0762820757

Tarifele vor fi stabilite in raport de dificultatea,complexitatea , amploarea sau durata cazului.Stabilirea acestor tarife depinde de fiecare dintre urmatoarele elemente:

- timpul si volumul de munca solicitat pentru executarea mandatului,investigatiei solicitata de Beneficiar;

- natura,noutatea si dificultatea cazului;

- numarul de detectivi particulari folositi , a autoturismelor (altor mijloace),a echipamentelor utilizate(camere ascunse,night vision etc);

- necesitatea obtinerii de date si informatii de la autoritati publice Ex(M.A.I,Ministerul Justitiei,ANAF,Parchete,Evidenta Populatiei,Vama etc)

- orarul de timp si locatiie in care se desfasoara investigatia (ziua,noaptea,weekend sau sarbatori legale)